Dit zeggen klanten over Jolanda

“Door corona coaching programma online”

 

Tijdens de eerste golf van corona werkten we veel online. Ik heb toen bedacht om m’n coaching programma te digitaliseren en deels online aan te bieden.

Jolanda van Alvast Goed! VA Support kwam betrouwbaar over en ze heeft helder en duidelijk uitgelegd wat wel kan en wat niet kan. Ook de prijs vond ik erg gunstig.

De samenwerking met Jolanda heb ik als zeer prettig ervaren. Duidelijk, open en goed benaderbaar met je wensen en vragen. Niet te beroerd om een stap extra te zetten om het gewenste resultaat te krijgen.

Door het hele traject is mijn focus op nieuwe klanten weer aangescherpt. Ik kan Jolanda zeker aanbevelen!

Jeroen Veenstra

Businesscoach, OnResult

“Eindelijk een online leeromgeving”

 

“Ik wilde al langer een online leeromgeving waarin ik mijn werkboeken, opdrachten en video’s kan zetten voor mijn klanten. Voor hen is het dan makkelijker om er zelf uit te halen wat ze nodig hebben. Ze hoeven het niet per se in een vaste volgorde te doorlopen.

Ik heb Jolanda gevraagd dit voor mij in te richten. Dat ging sneller dan ik had verwacht. De communicatie met Jolanda is helder en duidelijk. Ze schakelt snel en houdt je steeds op de hoogte van de voortgang. Erg prettig. En het is mooi geworden! Ik ben er heel blij mee.

Het resultaat is dat mijn aanbod een professionelere uitstraling heeft door de online leeromgeving. Dat is prettig voor mij, maar ook voor mijn klanten. Nu heeft het echt meerwaarde, daar ben ik trots op en dat straal ik ook uit!

Ik heb gekozen voor Jolanda van Alvast Goed VA Support omdat ze een prettige, open persoonlijkheid is die vertrouwen uitstraalt en doorpakt. Ze is gezellig, enthousiast, een vlotte prater, duidelijk, goed in haar vak. Schakelt snel en doet meer dan je verwacht.

Wil jij ook jouw eigen online programma? Direct contact opnemen met Jolanda! Niet twijfelen, maar gewoon doen.”

Julia van Ditshuizen

Business organizer, Buro Lentemorgen

“Kleine en grote aanpassingen aan mijn website”

 

“Ik ben coach voor ouders en kinderen. Onlangs heb ik mijn praktijknaam gewijzigd en hierdoor waren er ook aanpassingen nodig voor mijn website. Kleine aanpassingen lukken mij zelf wel maar dit werd toch te ingewikkeld voor mij.

Ik heb Jolanda ingeschakeld en gevraagd of zij mij kon helpen hierbij. Eerst een fijn telefoongesprek gehad waardoor ik een goed gevoel kreeg. Jolanda kijkt eerst of ze de goede hulp kan bieden en denkt ook mee hoe dingen beter of anders kunnen. Ze luistert goed wat ik wil en is heel toegankelijk. Ze heeft mij goed geholpen, ik ben heel tevreden en heb haar nogmaals ingeschakeld om mij te helpen met het invoeren van een nieuw programma voor mijn nieuwsbrieven. Daarnaast is ze ook ontzettend aardig, kortom prettig om mee samen te werken.”

Janine Strik

Coach voor ouder & kind, Coachpraktijk Janine Strik

“De techniek van een online programma”

 

“Ik ben businesscoach voor startende en ervaren ondernemers en ik bied coachingsprogramma’s aan zowel offline als online.

Om een tweede online programma aan te kunnen bieden, heb ik Jolanda gevraagd dit technisch voor mij in te richten. Hier komt heel wat bij kijken. Niet alleen is het fijn dat de inhoud er strak en foutloos uitziet, met name belangrijk is dat alle koppelingen goed lopen. De beveiliging van de modules moet goed geregeld zijn, de modules moeten op de juiste tijd opengezet worden, maar ook de begeleidende e-mail automation met informatie dient synchroon met de modules te lopen en te kloppen.

Ik heb Jolanda leren kennen als iemand met hart voor de zaak. Ze is heel betrokken en als zaken nog niet zo lopen zoals ze zich heeft voorgesteld, dan kan ze zich daar helemaal in vastbijten. Ze denkt met me mee, overlegt indien nodig en komt met voorstellen. Ze is heel zorgvuldig met oog voor detail. Daarnaast is ze altijd vrolijk, heel toegankelijk en bovenal betrouwbaar. Wat ze belooft, dat komt ze ook na.

Ik ben de snelle chaotische bedenker, zij mag mijn plannen structureren en uitvoeren. Een prima team!”

Margot Morrenhof

De Eigenwijze Businesscoach, Margotmorrenhof.nl

“Social media en techniek”

 

“Als zelfstandig ondernemer verlies ik veel tijd en energie aan het uitzoeken van allerlei randzaken. De techniek van de social media is er daar één van. Liever besteed ik dat uit, maar wel aan iemand die daarin met mij meedenkt.

Ik heb Jolanda gevraagd eens te kijken naar mijn Facebook profiel, zakelijke pagina en de koppeling met Instagram. Ik liep daarin helemaal vast. Ze stelde goede vragen, dacht echt met mij mee en heeft de fouten die ik hierin had gemaakt, kunnen herstellen. Ook heeft ze uitgelegd hoe ik de verschillende kanalen het best kan gebruiken en inzetten.

Voor de toekomst wil ik social media meer en beter gaan inzetten voor mijn marketing. Als ik daarvoor hulp nodig heb of dat wil uitbesteden, weet ik dat ik ook daarvoor bij Jolanda terecht kan!”

Jolanda Schut

Life- en loopbaancoach, Het Coachingslab

“Mijn eigen online programma!”

 

“Tijdens de eerste lockdown viel van de ene op de andere dag mijn bedrijf opeens helemaal stil en dacht ik: dit is het moment om een online programma op te zetten. Ik had hier al eerder over nagedacht, maar het was er nog niet van gekomen. Nu had ik ineens (ongepland) tijd om hier energie in te steken!

Via mijn businesscoach kwam ik bij Jolanda van Alvast Goed VA Support terecht. En ik had gelijk een goed gevoel dus ik dacht: daar durf ik het wel mee aan 😉. Het was leuk om dit samen op te kunnen zetten. Doordat ik mijn wensen kon uitspreken en Jolanda nieuwe dingen wilde uitzoeken kwamen we heel ver en daardoor vind ik het een fijne open samenwerking.

Inmiddels staan de eerste twee trainingen van mijn online programma, technisch volledig ingericht en met de eerste resultaten! Ik heb een online leeromgeving waar ik ten alle tijden gebruik van kan maken. Het is mooi dat ik het programma ook voor mijn andere diensten in kan zetten. Ik kan het aanbod altijd aanpassen en aanvullen, daardoor is het een extra toegevoegde waarde voor mijn offlinediensten. Ook op de langere termijn blijft het van waarde!

Als ik er niet voor gekozen had om het traject aan Jolanda uit te besteden, had me dat een heleboel stress en slapeloze nachten opgeleverd. Dit had mij in mijn eentje veel meer tijd gekost en ik had dingen moeten uitzoeken die ik niet leuk vind (lees: is energiezuiger 😉).

Mijn tip: schakel echt iemand in die je hierbij kan helpen als je het niet kunt overzien. Je gaat sneller, kunt ergens op terugvallen en het scheelt je een heleboel tijd en energie.

Jolanda is een eerlijk en betrouwbaar persoon. Ze komt haar afspraken na en wil dingen uitzoeken (in haar eigen tijd) als ze het nog niet onder de duim heeft. Dat vind ik echt een meerwaarde!”

Chanine Krisman

Personal shopper & Stijlexpert, Stijl op Peil

“Het moet niet goedkoop, maar goed zijn!”

 

“Als algemeen vakman in de zonweringsbranche, besloot ik de specialisatie naar reparatie en onderhoud van zonneschermen en rolluiken te maken. Daar hoort dan ook een nieuwe website bij. Aangezien ik als zzp’er geen behoefte heb om dat ook nog eens zelf te gaan doen, moest er weer een vakkundig iemand ingeschakeld worden. Ik hoef niet voor een koopje klaar te zijn, maar wil het graag goed voor elkaar hebben. Ik had al een aantal keren een wat minder goede ervaring opgedaan bij bedrijven die in deze tak van sport bezig zijn. Ik had me voorgenomen om me niet te laten inpakken door mooie praatjes en grote beloftes.

Jolanda is langs geweest voor een intake gesprek en kwam daarna met een duidelijk voorstel. Ik wilde het zakelijk houden en heb er een opleverdatum voor de website bij bedongen. Daar heeft ze zich prima aan gehouden. Adviezen voor de opzet en aankleding van de website werden gegeven met duidelijke argumenten en ook de aanpassingen aan door mij aangeleverde teksten, hebben we zonder veel discussie op orde gekregen. Ik ben zeer tevreden met het eindresultaat. Ze gaat ook nog eens de website onderhouden, zodat ik er bijna geen omkijken naar heb.

Al met al een zeer prettige samenwerking, die ik iedereen kan aanbevelen die zelf ook werkt met een instelling van ‘mouwen opstropen en aan de bak’.”

Kees Zuidema

Reparatiespecialist zonneschermen en rolluiken, Zonwering Bestosol Zutphen

“Website en salespage”

 

“Vanaf het allereerste contact met Jolanda wist ik dat ze een prachtige website en salespage voor me zou maken. Ze heeft mijn verwachtingen meer dan waargemaakt. Afstemming met Jolanda verloopt altijd zeer prettig. Ze is kundig, enorm gedreven en betrokken. Kortom, een aanrader om mee samen te werken. Als ik in de toekomst een VA nodig heb, dan zal dat zonder twijfels Jolanda worden.” 

Maroesjka Roelofs

Lifecoaching en Teamcoaching, Maroesjka Roelofs Coaching

“Waarom hoofdpijn als het niet nodig is?!”

 

“Als personal shopper ben ik liever met mijn klanten op pad, dan dat ik mij verdiep in het technische gedeelte van mijn website…

Eén van mijn motto´s is daarom ook: je moet alleen doen waar je ´goed´ in bent en energie van krijgt! Dus toen ik bezig ging met een weggever voor op mijn website, zorgde mijn creativiteit ervoor dat het e-book in no-time gereed was. Maar toen… bleef het daarbij.
Ik had geen idee hoe ik de funnel aan mijn website moest koppelen en kwam er zelf echt niet uit. Het leverde mij alleen maar hoofdpijn op. Op een gegeven moment dacht ik: “Dit moet ik ook niet willen. Ik moet het gewoon uitbesteden.”

Via mijn businesscoach kwam ik in contact met Jolanda. Zij heeft mij ontzettend goed geholpen, het klikte direct! Ik heb haar leren kennen als een zorgvuldige, betrouwbare en toegankelijke vrouw.

Wanneer ik in de toekomst weer ergens tegenaan loop, ga ik het zelf niet meer uitvogelen. Dat scheelt een heleboel hoofdpijn en ze heeft bewezen dat ze erg goed is in haar vak!”

Chanine Krisman

Stylist en Personal shopper, Stijl op Peil

Technisch VA voor  jouw eigen online programma en website